Over ons

Top gereedschap voor doe-het-zelver en bedrijf

 

Gereedschapverhuur.nl bestaat sinds 2016 maar het idee is eerder ontstaan.

Tijdens de verbouwing van onze huidige woning ontstond de behoefte aan gereedschap. Goed gereedschap.
Goed gereedschap is immers het halve werk! Sommige spullen koop je dan zelf omdat je ze later ook nog nodig denkt te hebben of omdat je niet mis wilt grijpen op het moment dat je iets nodig hebt.
Andere zaken huur je gewoon.

Wat met toen opviel bij het huidige aanbod was de wisselende kwaliteit, matige, slecht inzichtelijke beschikbaarheid en prijs. Gewoon aanschaffen en later weer verkopen daar kleven ook nadelen aan.
Tijdens een verbouwing geef je het geld tenslotte liever uit aan een kwalitatief goede verf dan aan een leidingfrees. En wat is de waarde van de machine na de verbouwing? Stel dat de machine de verbouwing niet overleeft?

 

Een aantal machines ben ik na de verbouwing via via gaan verhuren. Toen er steeds meer vraag kwam vanuit bedrijven heb ik me ingeschreven bij de KvK zodat ik ook kon facturen met B.T.W. 


De website, www.tubbenverhuur.nl, heb ik toen der tijd zelf 'in elkaar geklikt' en het aanbod van machines werd al vlot uitgebreid. 


In juli 2016 kwam het domein gereedschapverhuur.nl op mijn pad en daar moest een nieuwe website voor komen. Nu niet meer prutsen: Alles wat mij zelf tegenstond bij het toenmalige aanbod van verhuurders probeer ik beter te doen, dus ook de website.

Een website waarop men de actuele beschikbaarheid kan zien, online reserveren en betalen via ideal. Uiteraard zonder aan kwaliteit in te leveren of de prijzen omhoog te moeten doen.

 Ronald Tubben eigenaar Gereedschapverhuur.nl   

Bestelproces

Machines kunt u bij ons online reserveren en betalen. Heeft u een machine gereserveerd dan kunt u deze door mij laten bezorgen, door PostNL laten bezorgen of zelf afhalen. Haalt u de machine zelf af of doe ik de bezorging dan krijgt u, desgewenst, uitgebreide instructie. Heeft u al eens vaker met een dergelijke machine gewerkt dan is het een kwestie van minuten voordat alles geregeld is. Uw tijd is kostbaar, zeker in een verbouwing.

Veilig en gezond klussen

Er komt steeds meer belangstelling voor veiligheid en gezondheid.

Schuren? Huur ook een stofzuiger bij uw schuurmachine, de kosten zullen u meevallen en uw omgeving is u dankbaar.

Zagen? Op al onze invalzagen, cirkelzagen, afkortzagen en zelfs de decoupeerzaag is een aansluiting voor de stofzuiger. Vooral MDF geeft veel stof wat u liever niet binnen krijgt. Maar net zo belangrijk is het genot om schoon te kunnen werken.

Frezen? De Festool bovenfrees en Dominofrezen zijn zo ontworpen om zo veel mogelijk stof op te kunnen zuigen.

Laminaat? Dat knipt u gewoon met de laminaatknipper. Voorkomen is beter dan genezen, afknippen is stofvrij.

Voor al uw klussen

Wilt u een kamer opknappen?
Dan hebben we alles voor de kleine en grote verbouwing.
Een schuurmachine met stofzuiger voor de plinten en kozijnen, een behangafstomer voor het vergeelde behangetje en de laminaatknipper voor de nieuwe vloer.

De grotere ingrepen vragen om hak en breek gereedschap, leidingfrezen, diamantboren en eventueel zelfs een muurzaag. Ook die vraag probeer ik zo veel mogelijk in te vullen.

Kosten en verbruik

Over het algemeen zijn er geen extra kosten voor de huur of slijtage, uitgezonderd de diamantschijven van onze slijpmachines. Alle verbruiksartikelen zoals schuurvellen, zaagjes voor de decoupeerzaag of de Multitool lever ik uit eigen voorraad en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Alles wat over is levert u gewoon weer terug en u ontvangt de borg dezelfde dag nog retour via de bank of tegenwoordig ook retourpinnen.

Werkwijze

De machines zijn online te reserveren. De data getoond als beschikbaar zijn ook daadwerkelijk beschikbaar en niet 'op aanvraag' zoals bij diverse collega's.

Meestal kunnen de gereserveerde machines de avond voor de ingangsdatum worden afgehaald maar een enkele keer kan het voorkomen dat dit wat afstemming vergt omdat de machine dezelfde avond ook retour komt. Uiteraard controleer / test ik de machines eerst voordat de volgende klant er mee aan de gang kan.

Loopt een klus uit dan kunt u dit telefonisch, per whats-app of per mail laten weten. Is een machine dan nog niet gereserveerd dan is dit uiteraard geen enkel probleem. U betaalt dan bij voor de opvolgende dagen van de reservering.

Is een klus eerder geklaard dan voorzien dan mag u de machine eerder retour brengen en krijgt u 50% van de huurprijs van de resterende dagen terug.

Bijvoorbeeld:
De accutacker wordt voor 7 dagen gereserveerd en dat kost €45,01. Stel dat de machine nog 2 dagen langer nodig is dan komt er €9.32 bij (9 dagen kost 54,32). Maar levert u de machine 2 dagen eerder in (5 dagen kost €37.51) dan krijgt u 50% van 7,58 = €3,79 retour.

Route en openingstijden

Vanwege de centrale ligging, Bunnik (provincie Utrecht), kunnen we een groot deel van midden-Nederland eenvoudig bedienen. Onze klanten komen niet alleen uit Bunnik, Utrecht, Hilversum of Zeist maar we verwelkomen ook regelmatig klanten van Den Haag tot Arnhem en van Alkmaar tot Eindhoven.

 

Gereedschapverhuur.nl voor Festool, DeWalt Bosch Professional, Viega

 

Ook al staan de machines elders gestald, de leveringen vinden 'uit de garage' plaats.
Afhalen van machines gaat altijd op afspraak, eventueel buiten de kantooruren.

Ik hoop u spoedig als klant te mogen verwelkomen!
Vele tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan, getuige ook de referenties van The Feedback Company (gestart sinds februari 2017).

Vragen?

Kunt u een machine niet vinden of heeft u advies nodig? Bel, mail of whats-app gerust!

U kunt ons altijd bereiken op 030 - 737 1091 of 06-83393649 (ook via whats-app)

of via de mail:

info@gereedschapverhuur.nl

Ronald Tubben
Gereedschapverhuur.nl