Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Starmix stofzuigers voor de stoffigste klussen

Nu ook starmix stofzuigers voor de stoffige klussen! Als aanvulling op het assortiment stofzuigers hebben we nu ook Starmix machines. Deze machines scoren beter op langdurig gebruik dan de collega machines. Veel slijpwerk? Grote klus? De Starmix!

Nu ook stempels, stut alone stempels en gevelklemmen te huur bij Gereedschapverhuur.nl

Sinds kort hebben we ook Stut Alone stempels en zware bouwstempels te huur. Bouwstempels ter ondersteuning van balken of een draagmuur en de Stut Alone is bedoeld om bij nieuwbouw of renovatie van huizen (voor bijvoorbeeld de aanbouw van een serre) het metselwerk te ondersteunen zonder deze te beschadigen. Ook voor deze materialen geldt dat we alleen het beste materiaal, snel willen leveren voor gunstige prijzen.

Betere informatie voorziening sinds update website.

We vragen al onze klanten naar de ervaring die ze met Gereedschapverhuur.nl hebben opgedaan. Niet alleen de ervaring met de machines maar ook met de website. De informatie op de website wordt als prima ervaren. Omdat 'prima' niet goed genoeg is hebben we gemeend een update te moeten doorvoeren om de informatie voorziening op een hoger plan te tillen. In september is de website voorzien van een update. Vandaag hebben we de nieuwe beoordelingen bekeken en we zien dat de informatie voorziening, na de update, beter wordt gewaardeerd!

Nieuwe Hilti breekhamers zijn nu te huur!

De nieuwe Hilti 5 kg en 10 kg breekhamers zijn nu bij ons te huur! De TE500-AVR en TE1000-AVR helpen u met alle breekwerkzaamheden. De aanduiding AVR staat niet alleen voor Alles Verrot Rammen maar vooral Active Vibratie Reductie wat wil zeggen dat de trillingen niet op de handen en armen worden overgebracht maar vooral op het ‘werkstuk’, daar waar het hoort.

Pinautomaat

De pinautomaat is in gebruik genomen! Op veler verzoek is het nu ook mogelijk om de borg te voldoen met een PIN betaling.

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >