Nieuwsoverzicht

pagina 2 van 2


Betere informatie voorziening sinds update website.

We vragen al onze klanten naar de ervaring die ze met Gereedschapverhuur.nl hebben opgedaan. Niet alleen de ervaring met de machines maar ook met de website. De informatie op de website wordt als prima ervaren. Omdat 'prima' niet goed genoeg is hebben we gemeend een update te moeten doorvoeren om de informatie voorziening op een hoger plan te tillen. In september is de website voorzien van een update. Vandaag hebben we de nieuwe beoordelingen bekeken en we zien dat de informatie voorziening, na de update, beter wordt gewaardeerd!

Lees verder

Nieuwe Hilti breekhamers zijn nu te huur!

De nieuwe Hilti 5 kg en 10 kg breekhamers zijn nu bij ons te huur! De TE500-AVR en TE1000-AVR helpen u met alle breekwerkzaamheden. De aanduiding AVR staat niet alleen voor Alles Verrot Rammen maar vooral Active Vibratie Reductie wat wil zeggen dat de trillingen niet op de handen en armen worden overgebracht maar vooral op het ‘werkstuk’, daar waar het hoort.

Lees verder


Pinautomaat

De pinautomaat is in gebruik genomen! Op veler verzoek is het nu ook mogelijk om de borg te voldoen met een PIN betaling.

Lees verder


pagina 2 van 2