Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 2
Gebruikershandleiding verhuis lift

Bekijk hier de gebruikershandleiding van de verhuislift van Gereedschapverhuur.nl! Als u zorgvuldig de volgende stappen volgt, dan kunt u snel en veilig aan de slag met uw klus of verhuizing.

Lees verderAANGESCHERPTE COVID-19 MAATREGELEN

-- Wegens aangescherpte COVID-19 richtlijnen kunnen wij u slechts op afspraak helpen -- Gezien de recente ontwikkelingen rond het COVID-19 virus en de daar bij horende maatregelen zijn we gedwongen om bloktijden aan te houden. Dit om drukte te voorkomen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn kunnen we slechts op afspraak werken. Wij vragen om uw begrip.

Lees verder


Starmix stofzuigers voor de stoffigste klussen

Nu ook starmix stofzuigers voor de stoffige klussen! Als aanvulling op het assortiment stofzuigers hebben we nu ook Starmix machines. Deze machines scoren beter op langdurig gebruik dan de collega machines. Veel slijpwerk? Grote klus? De Starmix!

Lees verder

Nu ook stempels, stut alone stempels en gevelklemmen te huur bij Gereedschapverhuur.nl

Sinds kort hebben we ook Stut Alone stempels en zware bouwstempels te huur. Bouwstempels ter ondersteuning van balken of een draagmuur en de Stut Alone is bedoeld om bij nieuwbouw of renovatie van huizen (voor bijvoorbeeld de aanbouw van een serre) het metselwerk te ondersteunen zonder deze te beschadigen. Ook voor deze materialen geldt dat we alleen het beste materiaal, snel willen leveren voor gunstige prijzen.

Lees verder


pagina 1 van 2